Aston Martin pregătește o gamă complet nouă: va include și un model electric

de Tiberiu Safta
Luni, 13.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un oficial al mărcii britanice a confirmat că Aston Martin pregătește o gamă nouă de modele, ce vor fi prezentate în viitorul apropiat. Noua gamă va include și un model electric, alături de succesori noi pentru DB11 și DBS.

Constructorul britanic trece printr-o perioadă de schimbare. Lawrence Stroll, președintele executiv al mărcii britanice, dorește ca Aston Martin să ofere mai multe modele de performanță și de lux în gamă pentru a fi un concurent mai apropiat pentru nume ca Ferrari, Lamborghini și McLaren. Sub mandatul său, britanicii au lansat primul lor SUV din istorie, DBX.

Acum, Aston Martin se concentrează mai mult asupra lansării unei noi game de modele, care va include un model electric nou și tehnologii noi. Cu privire la acest aspect, Greg Adams, șeful filialei Aston Martin din Japonia, spune că marca britanică se află în „a doua fază a planului” și că urmează să vedem o gamă complet nouă de modele sport.

Șeful filialei din Japonia nu a dezvăluit foarte multe detalii, dar spune că viitoarele modele vor aduce o tehnologie nouă. Printre acestea se numără și un sistem multimedia complet nou. Adams mai precizează că mai multe informații despre viitoarea gamă Aston Martin vor fi dezvăluite în următoarele luni.

La final, șeful filialei asiatice a recunoscut și rolul important al lui Lawrence Stroll pentru marca britanică.

"Domnul Stroll este exact persoana potrivită care să ducă Aston Martin mai departe. El nu este doar un miliardar al modei, ci este un miliardar al modei de lux. El trăiește lumea luxului din iahturi până la avioane private și chiar mai mult. El înțelege luxul mai bine decât mulți ceilalți, dar, mai important, el este exact persoana către care vrem să vindem."

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru