Aston Martin prelungește suspendarea producției cu o săptămână: britanicii ar urma să reia activitatea pe 27 aprilie

de Paul Cosma
Joi, 16.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a prelungit cu o săptămână perioada de suspendare a producției. Constructorul britanic se pregătește să reia activitatea pe 27 aprilie.

Începând din 25 martie, Aston Martin a oprit producția din Marea Britanie pentru o perioadă de aproximativ o lună. Constructorul a spus că măsura respectă instrucțiunile guvernului privind lupta cu COVID-19 și, astfel, va ajuta la limitarea răspândirii virusului. 

Perioada de suspendare a producției urma să se întindă până pe data de 20 aprilie, iar activitatea să fie reluată “la momentul rezonabil”.

Constructorul a transmis acum că producția nu va fi reluată pe 20 aprilie și că suspendarea activității va fi prelungită cu o săptămână.

În contextul actual, am prelungit închiderea temporară a activității până pe 27 aprilie, existând posibilitatea ca decizia să fie revizuită în funcție de circumstanțe, potrivit reprezentanților Aston Martin.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru