Aston Martin Rapide a primit un kit de tuning de la Kahn Design

de Sebastian Toma
Vineri, 20.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Kahn Design au realizat un pachet de modificări pentru Aston Martin Rapide. Pe lângă suspensia sport şi noua evacuare, Rapide primeşte câteva modificări estetice subtile.

Esential 470 CP dezvoltă motorul V12 al lui Aston Martin Rapide.
Aston Martin Rapide a primit atenţia englezilor de la Kahn Design. Modelul din Gaydon a primit o grilă faţă nouă, o pereche de fante de aerisire montate pe capotă, etrieri vopsiţi în negru, un set de fante de aerisire alterale, un sistem de evacuare sport, geamuri laterale fumurii şi o suspensie sport. Cei de la Kahn recomandă şi un set de jante RSX-F, cu diametrul de 21 inch, finisate în nuanţa "platinum silver" şi echipate cu capacele centrale originale.

Noua evacuare a lui Rapide este silenţioasă până la 5.000 rpm, după care începe să producă un sunet mai sportiv decât cel al sistemului standard. Exemplarul din imagini este echipat şi cu un interior realizat la comandă, care include un volan sport îmbrăcat în Alcantara şi un bord îmbrăcat în Alcantara. Cei de la Kahn Design spun că pot să modifice interiorul după preferinţele clientului, neexistând limite pentru programul lor de personalizare.

Aston Martin Rapide este oferit doar în compania unei motorizări V12 de 5.935 centimetri cubi, care furnizează 470 CP la 6.000 rpm şi oferă 601 Nm la 5.000 rpm.

Rapide are o transmisie secvenţială Touchtronic 2 cu şase trepte, necesită 5.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, şi poate atinge o viteză maximă de 303 km/h. Rivalul său direct, Porsche Panamera Turbo S, are nevoie de 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi poate atinge o viteză maximă de 306 km/h. Modelul are o transmisie PDK cu şapte trepte şi prezintă un consum mixt anunţat la 11.5 litri la sută.

Via Motorward

Comentarii (1)

  • Una din cele mai frumoase masini existente!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru