Aston Martin și orologierul Girard-Perregaux dau naștere unui ceas care costă 146.000 de dolari

de Alexandru Monenciu
Duminica, 06.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin și elvețienii de la Girard-Perregaux au lansat un ceas care costă 146.000 de dolari. Denumit Three Flying Briges - Aston Martin Edition, acesta va fi replicat în doar 18 unități.

Colaborarea dintre Bentley și Breitling este deja arhicunoscută. După modelul britanicilor, și alți producători de automobile și-au unit forțele cu diverse mărci de ceasuri pentru a lansa pe piață adevărate opere de artă care pot fi purtate la încheietura mâinii.

Cel mai recent parteneriat este cel încheiat între Aston Martin și elvețienii de la Girard-Perregaux. Cele două companii colaborează pentru prima dată, iar ceasul pe care tocmai l-au lansat se numește Three Flying Bridges - Aston Martin Edition.

Ceasul este confecționat din titan, iar carcasa de 44 milimetri este acoperită cu un material denumit DLC (Diamond-Like Carbon) pentru a rezista la zgârieturi. Cadranul este transparent, iar mecanismul tourbillon are un diametru de 10 milimetri și este format din 79 de componente.

Cureaua este din piele neagră de vițel, iar numele producătorului britanic a fost inscripționat cu cerneală fosforescentă pentru a se evidenția în lumină slabă.

Așa cum spuneam mai sus, producția va fi limitată la doar 18 exemplare.

Prețul unui ceas este de 146.000 de dolari.

via Aston Martin

Comentarii (5)

  • Vasilica
    Sa fie intr-un ceas bun! Unul de mana cu cuc imi vand?
    8 1
  • @Vasilica
    De mână cu cuc îți faci singur
    7 1
  • @@vasilica
    Doar ca nu mai canta cand vreau eu :(
    5 0
  • Nastere naturala sau prin cezariana?
    11 1
  • Becaly
    Sa ma cac in ceasul vostru
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru