Aston Martin și orologierul Girard-Perregaux lansează un nou ceas: 188 de exemplare și preț de 18.200 de euro

de Alexandru Monenciu
Joi, 28.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Parteneriatul încheiat între Aston Martin și orologierul Girard-Perregaux a dat naștere unui nou ceas. Acesta este denumit Laureato Chronograph Aston Martin Edition și va fi replicat în doar 188 de exemplare.

Cu o tradiție de 230 de ani, Girard-Perregaux este un nume mare în industria ceasurilor. La începutul acestui an, compania elvețiană a semnat un parteneriat cu Aston Martin, iar primul produs al acestui parteneriat a fost prezentat în urmă cu trei luni.

Este vorba despre ceasul Three Flying Bridges Aston Martin Edition. Acum, cele două companii lansează un nou ceas pe piață, de această dată unul care face parte din linia Laureato, lansată de elvețieni în 1975. Numele său este Laureato Chronograph Aston Martin Edition.

Noul fruct al colaborării dintre Girard-Perregaux și Aston Martin poate fi recunocut după culoarea verde, specifică producătorului britanic de automobile. Aceasta a fost aplicată manual în 21 de etape și are 7 straturi. Carcasa ceasului are 42 de milimetri, iar partea din spate este transparentă.

Laureato Chronograph Aston Martin Edition va fi replicat în doar 188 de exemplare. Prețul unuia este de 18.200 de euro.

via Aston Martin

Comentarii (3)

  • În plus faţă de culoarea Aston Martin anul ăsta se poartă culoarea verde la cadranele ceasurilor!
    0 1
  • Bine ca mi-ai spus, mi-am schimbat pe loc culoare ecranului la ceas pe verde… gratis ;)…. nu arata rău :)
    2 0
  • Bine că ți-am spus, că așa sunt românii gata de miștocăreala tot timpul, râd de ce nu înțeleg, că e mai simplu. Rămâi în lumea ta de jocuri și dacă o să înțelegi vreodată ce înseamnă un ceas adevărat nu o plasticaraie chinezească ieftină, o să fie o mare realizare!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru