Aston Martin Valkyrie Roadster este așteptat să debuteze la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach

de Alexandru Monenciu
Marti, 03.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi viitorul Valkyrie Roadster. Debutul este programat pentru 12 august, cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.

Concursul de Eleganță de la Pebble Beach este unul dintre cele mai importante evenimente auto de pe continentul american. Aston Martin a ales ediția din acest an pentru a prezenta publicului de peste ocean noul Valhalla, însă britanicii au și alte surprize pentru fani.

Aceștia vor lansa aici un model nou, iar din imaginea teaser alăturată reiese că ar fi vorba despre versiunea decapotabilă a lui Valkyrie. Denumită Valkyrie Roadster, aceasta este așteptată să debuteze în 12 august.

Aston Martin nu a oferit mai multe detalii. Cu siguranță, însă, specficațiile tehnice vor rămâne neschimbate, comparativ cu versiunea obișnuită a hypercar-ului din Gaydon.

Mulțumită unui sistem de propulsie hibrid, din care face parte și un V12 de 6.5 litri, aspirat natural, Valkyrie dispune de 1.176 CP și 900 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h în circa 2.5 secunde.

Tot în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, standul Aston Martin va include și alte modele precum monopostul de Formula 1 AMR21, V12 Speedster și un DB5 din 1964.

via Aston Martin

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Uzată moral pentru moşnegi bogaţi şi zgârciţi.

    Pe de altă parte, nu ştie să facă ce face Tesla X sau S: să cânte şi să danseze !

    https://youtu.be/dWmQa9epdLs
    1 13
  • coane! Tu faci paranghelii in masina sau conduci?
    Pe de alta parte la tesla chestiile alea sunt necesare pentru lungile stationari in statiile de incarcare sa nu-ti iei campii de plictiseala.
    9 1
  • "Aceștia vor lansa aici un model nou, iar din imaginea teaser alăturată reiese că ar fi vorba despre versiunea decapotabilă a lui Valkyrie. Denumită Valkyrie Roadster, aceasta este așteptată să debuteze în 12 august."
    Deci nu stiti cu exactitate ce masina este in acea imagine teaser, dar stiti cu exactitate cum se numeste masina din acea imagine teaser. Interesant.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru