Aston Martin Valkyrie va primi o versiune AMR Track Performance: pachet aerodinamic nou, frâne din titan și suspensii pentru circuit

de Paul Cosma
Miercuri, 23.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat lansarea unui versiuni de circuit pentru hypercar-ul Valkyrie. În varianta AMR Track Performance, Valkyrie beneficiază de un pachet aerodinamic nou, frâne din titan și suspensii create pentru rularea pe circuit.

La sfârșitul lui 2018, Aston Martin a dezvăluit specificațiile tehnice ale motorului de pe hypercar-ul Valkyrie. Propulsorul V12 de 6.5 litri dezvoltă 1.013 cai putere, cuplu de 740 Nm și 11.100 de rotații pe minute.

Sistemul de propulsie al lui Aston Martin Valkyrie este însă unul hibrid, întrucât include și un sistem KERS asemănător cu actualul sistem ERS folosit în prezent în Formula 1. Însă, britanicii au evitat să menționeze puterea totală a sistemului.

În schimb, Aston Martin a anunțat acum o versiune AMR Track Performance pentru Valkyrie. Această versiune presupune introducerea unor materiale noi, câteva scheme de culori suplimentare și îmbunătățirea performanțelor dinamice ale mașinii.

Mai exact, Valkyrie AMR Track Performance va beneficia, printre altele, de un nou pachet aerodnamic, frâne din titan și suspensii create pentru circuit.

Britanicii promit că această versiune va oferi timpi cu 8% mai mici pe un tur de circuit în comparație cu varianta standard.

În plus, clienții pot alege dintr-o gamă largă de opțiuni de personalizare, acum și cu ajutorul realității virtuale.

Via Aston Martin

Comentarii (1)

  • slabut.... full cu piele si clima? Diesel?

    plus ca pe la noi nu poti merge cu ea. N-are portbagaj.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru