Aston Martin Vanquish Zagato primește două versiuni noi: Shooting Brake și Speedster

de Daniel Popescu
Marti, 24.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sportivă Aston Martin Vanquish Zagato primește două versiuni noi în ediții limitate care au fost deja vândute integral: Shooting Break și Speedster.

Familia modelului Aston Martin Vanquish Zagato cuprinde deja două versiuni speciale numite Coupe și Volante, iar gama se extinde acum cu încă două variante spectaculoase.

Prima dintre ele este Vanquish Zagato Shooting Brake, care fusese anunțată cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Aceasta iese în evidență prin spatele mai lung, care permite și creșterea volanului portbagajului.

În schimb, în ciuda creșterii lungimii, în interior au rămas amplasate tot două locuri. În mod surpinzator, constructorul britanic nu a public nicio imagine cu partea frontală a lui Shooting Brake, însă a menționat că acesta va fi produs în numai 99 de unități.

Cea de-a doua versiune proaspăt lansată în gamă este Vanquish Zagato Speedster, care beneficiază de plafon rabatabil numit "Speed Humps". Speedster este un model și mai exclusivist, întrucât Aston Martin intenționează să producă doar 28 de unități.

Toate cele 4 versiuni speciale Vanquish Zagato beneficiază de o caroserie realizată din fibră de carbon și utilizează același motor V12 pe benzină de 5.9 litri care generează 580 de cai putere și care este cuplat la o cutie de viteze automată cu 8 trepte.

În total, numărul unităților celor 4 versiuni speciale se ridica la 325, întrucât Coupe și Volante beneficiază de asemenea de câte 99 de unități. În cazul în care una dintre aceste versiuni îți face cu ochiul, avem și o veste proastă: toate unitățile au fost deja vândute.

Via Autocar 

Comentarii (4)

  • O superbitate
    6 0
  • Aceeasi situatie ca la DB11, Volante, etc. Exterior superb, interior de anul 2002. Dai 300.000 EURO pe o masina si te trezesti cu un interior mai invechit ca pe un A4 de 40.000 EURO :))
    0 9
  • CRISTIAN
    @DanG

    Conservator, sobru, clasic.... dar nu invechit (chiar daca pot parea sinonime)... acesta este stilul britanic, care nu are nimica de a face cu Audi, Mercedes sau BMW... (si muzica simfonica e clasica dar nu se invecheste niciodata...)
    Si are farmecul sau (rafinat), foarte apreciat de multe persoane care cauta altceva decat tehnologie pura...

    Chestie de gust.... ce sa faci... nu toti suntem la fel...
    5 0
  • @Dan

    e interiorul lui Aston Martin din anii '90. Dar zau ca-mi place revizuirea asta si nimic mai mult.

    Shooting Break-ul e incredibil
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru