Aston Martin vrea victoria in Le Mans 2009

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 27.01.2009
Aston Martin a pregatit doua masini "imbracate" in culorile Gulf Oil pentru le Mans 2009, acestea fiind pretendente la titlu.

In timp ce alte echipe se retrag din diferitele competitii in care sunt agrenate, Aston Martin asteapta multe de la sezonul 2009 in motorsport. In acest context, compania britanica a anuntat faptul ca se va prezenta cu prtenetii ridicate la startul cursei de 24 de ore de la Le Mans, care in acest an va avea loc in 13 si 14 iunie.

Aston Martin se va reintoarce ca echipa de uzina pe circuitul La Sarthe cu doua masini destinate categoriei-regina LMP1, ambele urmand sa evolueze in culorile clasice Gulf Oil, bleu si portocaliu. masinile se afla deocamdata in plina dezvoltare, urmand sa fie bazate pe modelele Charouz Racing System Lola din 2008. Motoarele vor fi aceleasi unitati V12 Aston de anul trecut, combinatia sasiu-propulsor fiind cea care a reusit sa castige titlul la Le Mans la categoria GT1 in cursa din 2008.

"2009 este un an foarte important pentru Aston Martin la Le Mans iar provocarea de a aduce victoria la Le Mans pentru Aston Martin si Marea Britanie nu e simplu de ignorat", a declarat David Richards, presedintele Aston Martin.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru