Audi, cu trei R10 la Le Mans

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 23.05.2007
Audi va incerca sa contracareze ofensiva Peugeot prin alinierea unui R10 in plus la startul Le Mans. Acesta va fi pilotat de piloti din echipa Audi DTM.

Dupa ce anul trecut au inaugurat noua "masina de razboi diesel" R10, care a castigat fara niciun fel de problema la Le Mans, Audi anunta ca in 2007 va alinia nu mai putin de trei masini la startul celebrei curse de 24 de ore din orasul francez.

Germanii se intaresc astfel pentru contraofensiva pe care au inceput-o cei de la Peugeot prin prezentarea lui 908 HDi FAP, un alt diesel care insa dispune de doi cilindri in plus fata de Audi R10.

A treia masina R10 va fi pilotata de trei componenti ai echipei Audi din DTM (Alexandre Prema, Mike Rockenfeller si Lucas Luhr), si va purta, evident, numarul 3. Va reamintim faptul ca celelalte doua exemplare R10 sunt pilotate de Biella, Piro si Werner (numarul 1) si de Kristensen, Capello si McNish (numarul 2). Echipajul Audi pastreaza si o rezerva, in persoana lui Mattias Ekstrom.

Comentarii (3)

  • PikaChu
    Bafta !!! Audi the best !
    0 0
  • m..e audi!
    0 0
  • moldovan
    le mans
    peugeot are un motor diesel mult mai peformant
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru