Australia, calificari: Raikkonen in pole!

Publicat Sambata, 17.03.2007
Kimi Raikkonen a reusit un pole position de exceptie in prima sa cursa la Ferrari.

Surprize mari in calificarile Marelui Premiu al Australiei. Rubens Barrichello si Felipe Massa nu au reusit sa ajunga in ultimul stagiu al calificarilor, urmand sa porneasca maine in cursa de pe pozitiile 17, respectiv 16. Daca monopostul lui Barrichello s-a comportat mizerabil azi dimineata, masina lui Massa a avut probleme la cutia de viteze, brazilianul plecand nervos la boxe in a doua repriza a calificarilor. Nici David Coulthard nu s-a descurcat mai bine in calificari, el reusind sa isi adjudece abia locul al 19-lea pe grila de start.

Pe de alta parte, Super Aguri-ul lui Takuma Sato s-a calificat in extremis in Super Pole, japonezul terminand calificarile cu al zecelea timp, un rezultat suprinzator avand in vedere faptul ca anul trecut masinile Aguri erau considerate lingurile de lemn ale Formulei 1. Mai mult, Anthony Davidson, colegul lui Sato, a fost al 11-lea.

In aceste conditii, primul pole position al sezonului i-a revenit lui Kimi Raikkonen, cel care va porni primul la cursa sa de debut la Ferrari. In spatele lui Raikkonen se vor afla maine Alonso si surprinzatorul Heidfeld intr-un BMW care a confirmat asteptarile criticilor.

CLICK AICI pentru a vedea intreaga grila de start!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru