Autostrada Bucureștiului A0 se va conecta cu A2 în vara acestui an

de Alexandru Monenciu
Luni, 13.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lucrările la lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului-A0 Sud au ajuns la un stadiu fizic de 96.5%, ceea ce înseamnă că în vara acestui an va fi deschis traficul până la Autostrada Soarelui A2.

Autostrada Bucureștiului A0 începe să prindă contur. Lucrările la lotul 1 (A0-Sud) au ajuns la un stadiu fizic de 96.5%, astfel că din luna august va fi deschis traficul până la Autostrada A2, care leagă Bucureștiul de Constanța.

Luna trecută, autoritățile au dat în trafic un tronson de 13 kilometri, cuprins între DN4 Soșeaua Olteniței și DN5 Jilava, scriu cei de la Profit.ro. Apoi, a fost deschisă circulația și pe 6 kilometri din totalul de 16.3 kilometri ai Lotului 2, cuprins între Vidra și Bragadiru.

În prezent se circulă pe 23.3 kilometri din cei 52 de kilometri ai semi-inelului sudic al A0. În luna iunie vor fi deschiși circulației alți 10 kilometri ai Lotului 1 (Glina-Vidra).

Potrivit secretarului de stat Ionel Scrioșteanu, lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului-A0 Sud are o lungime de 16.9 kilometri, fiind localizat între Cernica și Jilava.

via Profit.ro

Comentarii (6)

  • George Simion
    ceausescu facea flinticul asta in 5 zile, chineziii intr-o noapte..dar noi suntem mai smecheri acum, facem veyroane la smecheri.
    6 9
  • Si de ce n-a facut?
    Sa-l lasam pe pingelica, nu prea se gandea el la motorizarea natiunii.
    Ia vezi cum lucreaza chinezii la centura Zalaului.

    In alta ordine de idei, ce mai e prin redactie de cand am plecat eu?
    1 3
  • scamel
    o aiureala. cel mai putin necesar tronson. cine vine din bulgaria ca sa mearga la constanta? va fi folosit temporar, pana va fi gata latura de vest.
    1 7
  • Nimic nou prin redacție. Același amatorism.
    5 1
  • pai a facut restul tarii, blocuri, toate strazile, toata calea ferata, reteaua electrica tot, inclusiv o gramada de lucruri ce le-am vandut la fier vechi sau "privatizat" la cererea ue.
    1 3
  • Blocurile alea ingramadite cu apartamente mici, reci. Soselele alea inguste, pline de gropi, care trec prin centrul tuturor oraselelor si satelor de e viteza medie de 50 km/h daca mergi prin tara. Reteaua aia care livra doar cateva ore pe zi curent. Ai uitat coane de alimentarele cu rafturi goale. Li se zicea "falimentara".
    Prietene, si-a batut analfabetul ala joc de noi de ajunsesem ultimii din Europa la toate capitolele si tu inca il mai pupi in dos?
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru