Barrichello ataca Ferrari

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.09.2006
Brazilianul de la Honda a tinut sa atraga atentia asupra faptului ca daca Massa a invins in Turcia pentru ca Ferrari nu au putut sa isi impuna ordinele de echipa.

Rubens Barrichello afirma ca Felipe Massa, compatriotul sau care evolueaza la Ferrari, a reusit sa castige cursa de acum doua saptamani, din Turcia, doar datorita faptului ca echipa italiana nu a reusit sa-si impuna ordinele de echipa in timpul cursei.

Brazilianul, care l-a precedat pe Massa ca “pilot secund” la Ferrari, spune ca principalul impediment in impunerea unor ordine de echipa a fost faptul ca Fernando Alonso se afla pe pozitia a doua, inaintea lui Schumacher.

“In ciuda prestatiei noastre modeste din Turcia, am avut bucuria de a-l vedea pe Massinha castigand cursa. A pilotat foarte bine si a facut exact ce trebuia: a pus un pilot intre el si Michael. Daca asta nu se intampla, stim cu toti cum s-ar fi terminat cursa, avand in vedere modul in care se misca lucrurile la Ferrari”, a declarat actualul pilot al celor de la Honda.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru