Bataie pe contracte

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 21.11.2006
Fernando Alonso a fost refuzat de Renault in momdenul in care a dorit ca francezii sa il lase sa plece la McLaren inaintea scadentei contractului, 31 decembrie.

Contractele scadente ale pilotilor de Formula 1 nasc discutii intre constructori. Astfel, Fernando Alonso a fost refuzat de Renault in momentul in care spaniolul i-a cerut constructorului francez o incetare a contractului inainte de data scadenta, 31 decembrie.

Campionul mondial de Formula 1 a incercat in aceasta luna, la sfatul celor de la McLaren, viitoarea sa echipa, sa isi incheie mai repede socotelile cu Renault, pentru a putea testa pentru “Sagetile Argintii”. Raspunsul francezilor a fost insa negativ, astfel ca Alonso va trebui sa stea pe bara pana in ianuarie.

Si totusi, McLaren nu se poate plange de situatia iscata din cauza faptului ca si britanicii au aceeasi problema, pe care au rezolvat-o identic. Kimi Raikkonen nu a fost lasat sa plece la Ferrari, desi acesta ceruse expres o “lasare la vatra” inaintea termenului de finalizare a contractului, acelasi cu cel al lui Alonso: 31 decembrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru