Bentley a prezentat noul Mulliner Bacalar: W12 de 6.0 litri ce dezvoltă 660 CP și 900 Nm, producție limitată la 12 exemplare

de Paul Cosma
Marti, 03.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a prezentat noul model Mulliner Bacalar, echipat cu un motor W12 de 6.0 litri ce dezvoltă 660 de cai putere și 900 Nm. Producția va fi limitată la doar 12 exemplare, toate fiind deja vândute.

După o serie de imagini teaser de-a lungul ultimelor săptămâni, Bentley a dezvăluit noul său model, dezvoltat de divizia de personalizare Mulliner, prin intermediul a două fotografii oficiale.

Bentley Mulliner Bacalar a preluat numele lacului Bacalar din Mexic, britanicii continuând tradiția de a folosi diferite atracții turistice pentru denumirile noilor modele. Noul model are un design inspirat de conceptul EXP 100 GT, prototip prezentat în 2019 cu ocazia centenarului companiei.

Mulliner Bacalar dispune de același propulsor W12 de 6 litri, disponibil și pe alte modele din gamă, care dezvoltă 660 de cai putere și un cuplu de 900 Nm.

Decapotabila cu două locuri va fi produsă în doar 12 exemplare, ce vor fi asamblate manual la Crewe în Marea Britanie. Bentley a spus că toate unitățile au fost deja vândute către “clienți din întreaga lume”.

Via Bentley

Comentarii (1)

  • PacMan
    Fara comentarii ... !
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru