Bernie si Schumi, bogatii Elvetiei

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 06.12.2006
Bernie Ecclestone si Michael Schumacher sunt in topul celor mai bogati 300 de oameni din Tara Cantoanelor, anunta publicatia Bilan.

Doua dintre cele mai cunoscute figuri ale Formulei 1 din ultimul deceniu, Bernie Ecclestone si Michael Schumacher, fac parte din lista celor mai bogati 300 de oameni cu resedinta in Elvetia.

Publicatia elvetiana Bilan, cea care intocmeste anual topul bogatilor din Tara Cantoanelor, l-a desemnat pe Ingvar Kamprad, fondatorul imperiului Ikea, in prima pozitie a clasamentului, cu o avere estimata la 21.5 miliarde de dolari. Michael Schumacher, care locuieste in pitorescul Vufflens-le-Chateau din cantonul Vaud, se afla si el in selecta lista, cu aproximativ 800 de milioane de dolari. Milionarul britanic Bernie Ecclestone, cel care pana la 75 de ani a acumulat 3.36 miliarde de dolari, detine o resedinta in localitatea Gstaad, fapt care l-a propulsat si pe acesta in top.

Nu cu mult timp in urma, Bernie Ecclestone, boss-ul Formulei 1, isi exprima punctul de vedere in privinta averilor oamenilor de afaceri de succes ai lumi, spunand: "Ma indoiesc ca un businessman de succes lucreaza pentru bani.

Pentru multi dintre cei care au reusit in viata, averea este un fel de tabela de marcaj pe care se tine scorul".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru