BMW si-a luat pilot de teste

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.08.2006
Echipa de Formula 1 condusa de Mario Thiessen ramasese fara pilot de teste dupa ce Kubica a fost urcat in rang. Cel ales este Adam Carroll, care vine din GP2.

Dupa ce Jacques Villeneuve a fost concediat de BMW si dupa ce Robert Kubica a castigat un loc de titluar dupa prestatia meritorie din Ungaria, pozitia celui de-al treilea pilot in echipa condusa de Mario Thiessen este libera. Principalul aspirant la locul vacant este Adam Carroll, o tanara speranta britanica care concureaza in GP2 pentru Racing Engineering.

Invingator in trei etape GP2 anul trecut (britanicul a terminat campionatul pe al cincilea loc in clasamentul general), Carroll a renuntat de curand la contractul care il lega de Honda printr-un program de scouting pentru noile talente din motorsport. Astfel, el este liber sa debuteze in Marele Circ dupa ce in trecut a fost nominalizat fara succes ca pretendent la pozitia de titular, in locul lui Anthony Davidson, in defuncta echipa BAR-Honda.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru