Bugatti și Adidas au creat ghete de fotbal inspirate de supercaruri

de Silvian Irimia
Vineri, 03.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru iubitorii de mașini și fotbal, Bugatti și Adidas au pregătit o surpriză. O serie limitată, de numai 99 de ghete de fotbal, cu elemente de design inspirate de modelele Bugatti.

Bugatti și Adidas și-au unit forțele pentru a crea o ediție limitată de ghete de fotbal: adidas X Crazyfast Bugatti. Producția este limitată la doar 99 de unități. Noile ghete sunt concepute pentru viteză și ușurință în mișcări, fiind finisate cu mai multe elemente de design personalizate Bugatti.

Construite în jurul modelului X Crazyfast, noua colecție se inspiră din caracteristicile care definesc Bugatti. Ghetele sunt concepute pe principiul „Form Follows Performance", pentru a oferi ultima capacitate. 

Cu o culoare distinctă albastră, specifică brandului Bugatti, ghetele de fotbal includ și detalii din fibră de carbon pentru a imita elementele folosite pe mașină.

Pe partea laterală a ghetei se regăsesc cele două motto-uri ale brandurilor, „Impossible is Nothing" pentru Adidas, și „Create the Incomparable", pentru Bugatti. În partea din spate a pantofului este înscrisă sigla brandului auto. 

Pentru a se asigura că fanii Adidas și Bugatti din întreaga lume au șanse egale de a achiziționa una dintre cele 99 de perechi din colecție, ghetele vor fi licitate prin platforma Adidas Collect Web 3.

Licitația va avea loc între 8 și 11 noiembrie, iar toți câștigătorii vor primi o cutie digitală exclusivă pe care o pot revendica începând cu data de 13 noiembrie.

Pe lângă perechea fizică, câștigătorii vor primi și o copie digitală. Ghetele urmează să fie prezentate pe teren pentru prima dată de jucătorii de fotbal Rafael Leao și Karim Benzema, în noiembrie 2023.

Comentarii (3)

  • Mircea Badea
    cum adica o cutie digitala? iar posesorii de bugateli se uita la fotbal?!
    1 0
  • WoW e22
    0 0
  • WoW
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru