Câinii stresați poftesc la mașini scumpe: un englez și-a găsit supercarul fără aripa față

de Bogdan Mirică
Vineri, 05.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Proprietarul unui Aston Martin DB9 Volante a avut un șoc atunci când și-a găsit aripa din față roasă de câinele său.

Câinii sunt tentați să roadă orice din cauza stresului. Mai ales atunci când sunt lăsați singuri acasă. Cel puțin asta zic specialiștii. Un britanic a simțit pe pielea lui ce înseamnă să ai un border collie stresat de absența stăpânului.

Englezul Royston Grimstead, în vârstă de 42 de ani, și-a găsit mașina grav avariată de apucăturile dăunătoare ale câinelui său Luce. Acesta a ros o mare parte din aripa față a mașinii. Nu a întâmpinat mari probleme, având în vedere că pasajul roții era din fibră de sticlă.

Britanicul cumpărase supercarul decapotabil, Aston Martin DB9 Volante, cu 15 luni în urmă. Câinele, pe care îl avea de trei ani, urma să fie dat spre adopție, pentru că nu se înțelegea cu celălalt patruped al familiei.

Esential 3900 de euro este valoarea pagubei produse de câine supercarului Aston Martin DB9 Volante.
”Probabil asta l–a afectat atât de tare încât a decis să se răzbune.
A simțit el că ceva nu e în regulă”
, a declarat Royston Grimstead, care a și trimis câinele noilor stăpâni, fără a-i atenționa de isprava sa. ”Mă aștept să roadă și acolo ceva și să mă trezsc cu el la ușă”, a completat englezul.

Cumpărat cu 80.000 de lire, echivalentul a 103.000 de euro, supercarul Aston Martin DB9 Volante a suferit daune evaluate la 3000 de lire, adică aproximativ 3900 de euro. Din fericire, mașina era asigurată, iar aripa față va fi înlocuită rapid.

via dailymail

Comentarii (5)

  • Norbert
    Un om de foarte proasta calitate! Da cainele spre adoptie ca nu se intelege cu cel nou....
    5 7
  • @Avtomarket: este o diferenta intre "a gasit supecarul FARA aripa" si "cainele a ROS aripa", va provoc sa o gasiti.

    @Norbert, daca omul apela la vrajitoare ca sa vada viitorul, fii sigur ca stia ca noul caine nu se va intelege cu actualul si atunci nici nu l-ar mai fi luat
    9 0
  • Iubesc cainii. Imi place cum in ultima poza sta mandru.

    Pentru iubitorii de caini - https://www.youtube.com/watch?v=NV6yzkPkF4Q
    1 0
  • Din titlu reiese că mașina ar avea o singură aripă față (o fi triciclu
    1 0
  • Din titlu reiese că mașina ar avea o singură aripă față (o fi triciclu). În poze văd că are două și ambele sunt roase. Oricum, Luce e o bestiuță simpatică. Sper să se simtă bine în noua familie!
    Ce m-a frapat:
    "Din fericire, mașina era asigurată, iar aripa față va fi înlocuită rapid."
    Ce simplu se rezolvă totul! Dacă asta se întâmpla la noi, cei de la firma de asigurare îți arătau un paragraf aproape invizibil din Contract, unde ești avertizat că acest tip de eveniment nu e recunoscut. Și te mai amenințau și cu instanța, pe motiv că ți-ai dresat patrupedul să fraudeze sistemul de asigurări!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru