Car Dealer: Aston Martin are cel mai bun site de producător de automobile

de Sebastian Toma
Vineri, 02.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Site-ul Aston Martin a fost desemnat "cel mai bun site al unui producător de automobile" de publicaţia Car Dealer din Marea Britanie.

Aston Martin sărbătoreşte o distincţie mai neobişnuită pentru un constructor de supercar-uri. Vorbim despre premiul "cel mai bun site al unui producător de automobile", acordat de cei de la Car Dealer, o publicaţie din Regatul Unit. Portalul Aston Martin a fost apreciat pentru realatarea fidelă a istoriei de 99 de ani a mărcii din Gaydon, pe lângă prezentarea tuturor modelelor din gamă. În ultimele 12 luni, portalul care reprezintă marca Aston Martin şi-a mărit traficul cu 20%, iar vizualizările s-au dublat, semn al popularităţii portalului între internauţi.

În perioada 20-22 iunie 2012, portalul Aston Martin a înregistrat cel mai mare trafic de până acum, odată cu lansarea online a noului Vanquish. Modelul V12 al celor de la Aston Martin a înregistrat un interes fără precedent pentru marca britanică. Cei de la Car Dealer au apreciat faptul că producătorul britanic a investit serios în creaţia portalului său şi că aceştia au reuşit să obţină o experienţă web de excepţie.

Urmareste Automarket
Noul Aston Martin Vanquish este echipat cu un motor V12 de 6.0 litri, care dezvoltă 565 CP şi 620 Nm.
Modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde şi poate să atingă o viteză maximă de 295 km/h. Noul Vanquish are un portbagaj mai mare, iar clienţii pot opta pentru un interior configurat cu două sau cu patru locuri.

Via Newspress (înreg.)

Comentarii (1)

  • no-name
    Daca cei de la Car Dealer ar fi comparat PR siteurilor Aston Martin cu BMW sau clasarea in Alexa ar fi ajuns la alta concluzie:)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru