Cat castiga Schumi in 2007?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 18.09.2006
26 de milioane de dolari va castiga Michael Schumacher in 2007, desi germanul nu va mai concura la anul in Formula 1.

Michael Schumacher se va retrage la finalul acestui sezon, insa castigurile sale vor ramane la un nivel ridicat si in 2007. Willi Weber, managerul germanului, a declarat intr-un interviu acordat publicatiei germane Bild am Sonntag ca scopul sau este de a-l transforma pe septuplul campion mondial intr-un “imparat al publicitatii” in anii care vor urma.

“Majoritatea dintre actualii nostri parteneri vor ramane alaturi de noi si vom lucra la viitoarele super intelegeri contractuale”, a afirmat Weber. Dintre sponsorii personali ai germanului, DVAG, Shell si Omega si-au reinnoit contractele cu germanul in varsta de 37 de ani.

Publicatia germana a afirmat de asemenea ca, in conditiile in care ar sta la tot anul in vila sa din Elvetia, Michael Schumacher ar castiga in 2007 circa 26 de milioane de dolari, mai mult decat primesc fratele sau, Ralf Schumacher, campionul mondial Fernando Alonso sau inlocuitorul sau la Ferrari, Kimi Raikkonen.

Averea totala a lui Michael Schumacher depaseste 800 de milioane de dolari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru