Cayenne S Transsyberia a plecat la drum!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 08.08.2007
Raliul Transiberian (Moscova -Ulan Bator) a luat startul pe 2 august, iar Cayenne S Transsyberia este favorit.

V-am anuntat ca Porsche a realizat o editie limitata bazata pe modelul Cayenne S . Este vorba despre Porsche Cayenne S Transsyberia, conceput special pentru Raliul Transiberian.

Modelul a plecat deja la drum pe data de 2 august pe un traseu care leaga Moscova de Ulan Bator, capitala Mongoliei. Anul trecut, doua echipe private au participat in premiera la Raliul Transsyberia, cu Porsche Cayenne S, terminand pe prima si pe a doua pozitie.

Atrasa de succesul celor doua masini, compania Porsche a luat in serios acest eveniment si, ca raspuns, le ofera pilotilor de Cayenne optiunea de a participa la aceasta competitie prin intermediul acestui model special. Acesta este motivul pentru care noul Cayenne S Transsyberia a fost construit initial intr-o serie limitata de 26 de unitati, care primesc pneuri de off-road foarte rigide, structura de rezistenta, un raport mai scurt al transmisie, podea ranforsata de mari dimensiouni, precum si brate solide pentru suspensia fata.

Clientii sportivi si ambitiosi ai lui Porsche participa la volanul lui Cayenne S Transsyberia in una dintre ultimele aventuri mondiale pe patru roti..

Per total, acestia vor strabate aproape 6.200 de kilometri pe drumuri publice, macadam si unele dintre cele mai dificile carari de munte, vor traversa rauri si teste speciale in Desertul Gobi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru