Ce mai lansează Hyundai în alte colțuri ale lumii: Stargazer este un monovolum accesibil

de Tiberiu Safta
Luni, 18.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a lansat noul model Stargazer, un monovolum accesibil de dimensiuni mici. Modelul este disponibil doar pe piața din Indonezia.

Constructorul sud-coreean a publicat imagini oficiale cu noul monovolum Stargazer. Acesta este un monovolum de dimensiuni mici și are un design inspirat de modelul Staria, monovolumul de dimensiuni mai mari. Noul model promite să fie unul accesibil, însă acesta va fi comercializat doar pe piața din Indonezia.

La fel ca Staria, noul Stargazer preia farurile LED sub forma unei benzi iluminate de-a lungul părții frontale. Aici avem și o grilă de dimensiuni mari, cu prize de aer adiacente și un mic scut de protecție sub bara față. În total, noul Hyundai Stargazer măsoară 4460 de milimetri în lungime.

Stopurile LED au un design care aduc aminte de Hyundai Bayon. Fiind un monovolum de dimensiuni mici, acesta nu este echipat cu portiere glisante. Exteriorul este completat de jante de 15 inch. Opțional, sunt disponibile și jante de 16 inch.

Habitaclul este într-o configurație convențională, cu locuri pentru 7 persoane. Aici avem un ecran pentru instrumentarul digital de 4.2 inch și un sistem multimedia cu un ecran tactil de 8 inch.

De asemenea, Stargazer este echipat și cu un sistem de încărcare wireless pentru smartphone, precum și cu două porturi USB pentru alimentare.

Ca motorizări, Hyundai Stargazer primește un singur motor convențional pe benzină. Acesta este un propulsor de 1.5 litri, aspirat natural, care dezvoltă 115 cai putere și 145 Nm. Puterea este transmisă către roțile față, iar motorul este cuplat la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Opțional, este disponibilă și o transmisie CVT.

Monovolumul este oferit în patru linii de echipare: Active, Trend, Style și Prime. Printre sistemele de asistență se numără un sistem de monitorizare a unghiului mort și un sistem pentru păstrarea benzii. În ceea ce privește spațiul interior, portbagajul lui Stargazer oferă un volum de 200 de litri cu scaunele în poziția normală. Volumul poate fi extins până la 585 de litri cu scaunele de pe al treilea rând rabatate.

Noul Hyundai Stargazer este disponibil doar pentru piața din Indonezia.

Prețul de pornire este de echivalentul a 16.800 de euro.

via Hyundai, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru