Ceasul de lux "Fast & Furious Twin Turbo" costă 580.000 de dolari. Producție limitată la 9 exemplare

de Alexandru Monenciu
Joi, 17.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Orologierul Jacob & Co. a lansat un ceas dedicat celebrei francize Fast & Furious. Producția va fi limitată la 9 exemplare și fiecare va costa 580.000 de dolari.

Jacob & Co. este un orologier cunoscut pentru produsele sale de lux. Compania care în trecut a colaborat cu nume mari din industria auto, inclusiv cu Bugatti, a lansat acum un ceas dedicat celebrei francize Fast & Furious.

Cea de-a noua parte a seriei, Fast & Furious 9, debutează pe marile ecrane în 25 iunie (inclusiv la noi în țară), astfel că producția ceasului este limitată la 9 exemplare.

Denumit "Fast & Furious Twin Turbo", ceasul este bazat pe gama Twin Turbo de la Jacob & Co. și integrează mai multe elemente specifice francizei Fast & Furious. Inclusiv cele două mașini (Dodge Charger și Toyota Supra) care se întrec la finalul primului film.

Ceasul este confecționat din titan, are un mecanism de tip tourbillon și o carcasă din fibră de carbon. Numele este gravat pe spate.

Așa cum spuneam, prețul unui exemplar este de 580.000 de dolari.

via Jacob & Co.

Comentarii (2)

  • Dorina de la C.A.P.
    Cu bani poţi cumpăra un ceas, dar nu şi timpul! Davai ceas!
    7 1
  • mircea badea
    urat rau. e mai degraba din mad max...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru