Coadă ca la pâine pentru un loc de muncă la Aston Martin: 3000 de englezi au căutat să se angajeze

de Bogdan Mirică
Luni, 04.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin s-a trezit cu o avalanșă de oameni atunci când a deschis angajările pentru noua sa uzină din Țara Galilor. 3000 de aplicanți s-au așezat a coadă pentru a putea contribui la asamblarea viitorului DBX.

Aston Martin se pregătește să inaugureze o nouă uzină în Marea Britanie. Constructorul de nișă a anunțat investiții de 200 de milioane de lire în actuala fabrică din Gaydon și în viitoarea unitate care se va construi în St Athan, Țara Galilor. Aceasta din urmă va servi la construirea viitorului crossover DBX, așteptat să intre în producție aproape de finalul acestui deceniu. Până atunci, Aston Martin vrea să angajeze aproximativ 750 de muncitori.

Locurile de muncă au venit ca o gură de aer proaspăt pentru locuitorii din zonă, care au făcut coadă în fața biroului de angajări Aston Martin. Producătorul nu se aștepta la o asemenea avalanșă de aplicanți. Deși procesul de recrutare se deschidea la ora 11 dimineața, oamenii au format o coadă cu două ore înainte. La finalul zilei, pentru cele 750 de locuri de muncă au stat la coadă 3000 de oameni.

Esential 750 de locuri de muncă scoate la concurs Aston Martin pentru viitoarea sa uzină.
Se pare că job-urile oferite de Aston Martin vin într-un moment cum nu se poate mai bun, având în vedee că oțelăriile din zonă sunt amenințate cu închiderea.
Toți cei prezenți la interviurile Aston Martin s-au arătat încântați de faptul că micul orășel va fi răspunzător pentru nașterea unui model de lux atât de important.

via cars.aol

Comentarii (3)

  • mdah...
    ....si cand ma gandesc ca eu lucrez la ei de 6 ani...
    2 2
  • "Aston Martin: 3000 de englezi au căutat să se angajeze"
    "în viitoarea unitate care se va construi în St Athan, Țara Galilor"
    "Locurile de muncă au venit ca o gură de aer proaspăt pentru locuitorii din zonă"
    Poftim cultură!
    Englezii nu sunt galezi. Nici galezii nu sunt englezi."
    0 0
  • din aia 3000 de englezi,2500 erau de fapt romani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru