Concurenti cu renume la Central Europe Rally

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.04.2008
Central Europe Rally, inlocuitorul Raliului Dakar, va aduna la start nume celebre in lumea motorsportului.

Esential

260 de concurenti vor lua startul in Central Europe Rally.

Pregatirile pentru Central Europe Rally, inlocuitorul celebrului Raliu Dakar, care va avea loc in Romania si Ungaria, au intrat in linie dreapta. Raliul, care se va desfasura intre 20 si 26 aprilie, va aduna la start 260 de concurenti la toate cele patru categorii ale competitiei.

La linia de plecare se vor alinia 111 motociclete, 16 quad-uri, 94 de automobile si 39 de camioane gata sa porneasca pe 20 aprilie din Budapesta catre Baia Mare in prima etapa a Central Europe Rally (C.E.R.).

Trei din cele patru categorii vor aduce in Romania piloti care au castigat prestigiosul Raliu Dakar: Cyril Despres, Marc Coma, Stephane Peterhansel, Luc Alphand, Hiroshi Masuoka si Hans Stacey.

Pe langa castigatorii Dakar, categoria auto va fi animata de Carlos Sainz, fost campion mondial de raliuri , si Robby Gordon, americanul care dupa ce si-a facut un nume in Nascar, a inceput sa concureze in rally-raid la volanul unui Hummer

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru