ContiPremiumContact 5 obține recunoaștere de top din partea autorităților de specialitate ADAC, ÖAMTC, TCS și Stiftung Warentest

de Advertorial
Joi, 12.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anvelopa ContiPremiumContact 5 obține ratingul “bun” – cel mai mare calificativ acordat în urma testărilor de specialitate pentru dimensiunea de anvelope destinate compactelor, 185/60 R 14. Acelaşi calificativ și pentru dimensiunea de anvelope 205/55 R 16, dedicate mașinilor din clasa medie

Anvelopa ContiPremiumContact 5 a obţinut cel mai mare calificativ acordat în urma testelor de specialitate desfășurate în această vară de cele mai renumite cluburi auto din Germania, Austria și Elveția, în parteneriat cu organizația Stiftung Warentest.

În cadrul testului dedicat anvelopelor de dimensiuni 185/60 R 14 pentru mașinile compacte, ContiPremiumContact 5 obține cele mai mari calificative pentru manevrabilitatea pe carosabil umed și uscat, dovedind astfel proprietăți bune în condiții de umiditate și finalizând testul pe locul 1.

ContiPremiumContact 5 primește titulatura "o anvelopă de vară foarte echilibrată" de la experții de specialitate care i-au analizat performanțele.

De asemenea, în cadrul testelor desfășurate pentru anvelopa de dimensiuni 205/55 R 16, dedicată modelelor de clasă medie, ContiPremiumContact 5 obține calificativul "bun", cea mai mare notă acordată de către experți.

Obținând calificative de top atât pentru performanța dovedită în condiţii de vreme uscată, cât și pentru proprietățile bune dovedite în condiții de vreme umedă, anvelopa de dimensiuni 205/55 R 16 primește același feedback pozitiv de la experți: "o anvelopă de vară foarte echilibrată".

Experții au testat un număr total de 35 de anvelope pentru dimensiunile 185/60 R 14 și 205/55 R 16.

Mașinile pe care au fost efectuate testele au fost două autoturisme Volkswagen: un Polo si un Golf VII. În cadrul testării au fost evaluate anvelope ale producătorilor europeni, americani și asiatici.

ContiPremiumContact 5 este cea mai renumită anvelopă de vară a brandului Continental. Caracteristicile sale impresionante includ: distanțe de frânare mici, atât pe carosabil uscat cât și pe carosabil umed, manevrabilitate precisă, confort la deplasare, distanțe de rulare mici și potential ridicat al kilometrajului.

Anvelopa de vară premium ContiPremiumContact 5 este disponibilă în 75 de versiuni, pentru jante de dimensiuni cuprinse între 14 şi 17 inch și este aprobată pentru viteze de până la 300 km/h.

Comentarii (1)

  • Ciudat
    Ciudat cum in cadrul testelor de la ADAC,Continental iese pe primul loc mereu.Of,of,NE(si)M(ti)TII astia,fac ce fac si numai produsele lor ajung sa fie pe primul loc.Chiar atat de prosti sunt unii incat sa creada absolut tot ce le baga astia pe gat?(pe urechi defapt,la creier sigur nu ajunge informatia pentru a fi procesata).Nu zic ca nu sunt bune anvelopele,sunt foarte bune,dar la nivel mondial nu sta treaba chiar asa,cateodata ies si la nivel mondial pe primele locuri,dar sunt multe alte anvelope mai bune.Personal am renuntat la Continental(multumit dealtfel) de cand am "incaltat" a mea Accord cu Yokohama.Japoneza la japoneza trage,dar de atunci nici ca n-am mai auzit zgomotul facut anvelope in timpul mersului,performantele sunt cam aceleasi dar rezista la o uzura mult mai mare.Sunt la al 3 -lea set de Yokohama si pot doar sa zic ca sunt superioare multor anvelope de la Continental.Dar voi,cumparati-va in continuare Continental,fara sa va informati,ca doar sunt cele mai bune,nemtesti,face si reclama la radio.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru