Curg detaliile legate de coupe-ul sportiv prin care renaște brandul Alpine: acesta va avea scaune sport de doar 13.1 kilograme

de Mircea Meşter
Luni, 13.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alpine va deveni din acest an brandul Renault dedicat sportivității absolute. Astăzi facem cunoștință cu scaunele supersporti ale primului model dezvoltat de francezi.

Renașterea legendarei mărci Alpine, care urmează să fie brandul-simbol al sportivității Renault, e pe cale să aibă loc. Alpine va prezenta primul model de serie la începutul lunii martie, atunci când viitorul coupe sportiv compact al mărcii își va face apariția la Salonul Auto de la Geneva. 

Deși cunoaștem deja faptul că modelul de serie se va inspira masiv din conceptul Alpine Vision, deci nu ne așteptăm la surprize majore, francezii încearcă să introducă viitoarea sportivă oferindu-ne puțin câte puțin informații vitale legate de noul model. Iar după ce am aflat detalii legate de platforma de producție, de caroserie și de podeaua plată a sportivei al cărei nume este încă ținut la secret, astăzi intrăm în habitaclu pentru a face cunoștință cu scaunele sportive de care vor beneficia clienții.

Esential 13.1 kilograme este greutatea unui scaun din primul model de serie de după renașterea brandului Alpine.
Prezentate în două fotografii atașate unui scurt comunicat de presă, scaunele de tip scoică ale coupe-ului francez vor cântări în total doar 13.1 kilograme, fiind construite dintr-o singură bucată. Pentru a potența feeling-ul sportiv, designerii au conceput șine de reglaj vizibile, în timp ce spătarul vine cu patru decupaje și este asezonat cu inserții din aluminiu.
Sprijinul lateral este asigurat de două "aripioare" masive.

Tapițeria mixtă piele-Alcantara face și ea parte din peisajul central al primului model care semnează revenirea brandului Alpine în prim-planul industriei auto.

"Greutatea scaunului Alpine a fost redus cu până la jumătate în comparație cu cea oferitp de unii dintre concurenții direcți", afirmă oficialii mărcii în comunicatul de presă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru