Da Matta, accident grav

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 04.08.2006
Cristiano da Matta, pilot care a trecut acum trei ani si prin Formula 1, evoluand la Toyota, a suferit un grav accident in timpul unor teste in Champ Car.

Fostul pilot de Formula 1 Cristiano da Matta (32 de ani) a fost ranit grav in timpul unor teste din cadrul competitiei in care brazilianul a cunoscut afirmarea: Champ Car (CART). Accidentul a fost unul neobisnuit, masina pilotata de da Matta izbind din plin un cerb care si-a facut aparitia pe pista din padurile din apropierea circuitului.

Incidentul a avut loc pe pista Elkhart Lake din Wisconsin, pilotul fiind transportat de urgenta la spital cu elicopterul, unde a fost supus unei operatii din cauza rupturii unuia dintre vasele sanguine cerebrale. Da Matta nu si-a recapatat cunostinta dupa operatie si este tinut sub atenta supreveghere a medicilor.

Sud-americanul, care a fost cooptat de Toyota in Formula 1 in sezoanele 2003 si 2004, a castigat 12 curse in Champ Car Series, reusind sa isi adjudece titlul de campion in 2002.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru