Dakar: victorie Schlesser

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 09.01.2007
In cea de a patra zi de la Dakar, pilotul Ford Jean-Louis Schlesser a iesit castigator. Clasamentele generale de la moto si auto sunt conduse, in continuare de Sainz si Coma.
Castigatorul zilei a patra din Raliul Dakar, una umbrita de moartea motociclistului sud-african Elmer Symons, este Jean-Louis Schlesser. Principalul sau urmaritor in aceasta etapa a fost liderul clasamentului general, spaniolul Carlos Sainz. Acest loc secund din ziua a patra ii protejeaza spaniolului suprematia in cadrul clasamentului cumulat.

La motociclisti, castigator in etapa de astazi a fost Marc Coma. Motociclistul are un parcus foarte bun in acest an, iar victoria de azi ii asigura prima pozitie si pentru etapa urmatoare, indiferent pe ce loc s-ar clasa . Castigatorul de ieri, pilotul lui Gauloises KTM, Esteve Pujol, a terminat al doilea in etapa de astazi, ceea ce i-a intarit ce-a de a doua pozitie in cadrul clasamentului general.

Marele castigator din cea de-a patra zi si dublu castigator al raliului, Schlesser a rulat excelent cu Fordul sau dar nu a putut sa ajunga decat pe locul 7 in clasamentul cumulat. Colegul de la Volkswagen a lui Carlos Sainz, Giniel de Villiers, a reusit un rezultat care sa-l mentina pe a doua treapta a clasamentului.
Marele pierzator de astazi este Stephane Peterhansel, care a intarziat 25 de minute. O alta vedeta a competitiei, Jutta Kleinschmidt, isi continua parcusul nefericit, inregistrand serioase probleme si in acesta zi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru