Dakar: ziua a treia

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 08.01.2007
Masinile Volkswagen in general si Carlos Sainz in particular par a prelua controlul raliului Dakar, dupa prima etapa in Africa.
Prima etapa pe pamant african si cea de-a treia etapa din editia 2007 a Raliului Dakar s-a incheiat tot cu victoria unui echipaj Volkswagen.

Dupa Carlos Sousa si Carlos Sainz, luni a fost randul sud-africanului Giniel de Villiers, ajutat de germanul Dirk von Zitzewitz, sa se impuna in etapa dintre Nador si El Rachidia. La capatul celor 252 kilometri ai probei speciale, de Villiers a fost cronometrat in 2h46:12, fiind secondat de echipajul Carlos Sainz - Michel Périn, care a incheiat ziua la o diferenta de numai 25 de secunde.

Fostul dublu campion mondial din WRC, spaniolul Sainz, a devenit liderul competitiei la general. Cel de-al treilea Volkswagen Race Touareg 2 al echipei de uzina, cel pilotat de Mark Miller si Ralph Pitchford, a incheiat etapa marocana pe locul al cincilea, fiind devansat de ultimii doi castigatori ai competitiei, Stephane Peterhansel si Luc Alphand.

Reprezentantii tarii noastre la categoria moto s-au clasat pe pozitiile 52 pentru Emanuel Gyenes, respectiv 78 pentru Marcel Butuza.
La general, Gyenes se afla pe locul 58 iar Butuza pe locul 78.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru