Dan Girtofan, noul campion national de raliuri

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 23.10.2007
Echipajul compus din Dan Girtofan si Adrian Bergheaa a castigat Campionatul de Raliuri a Romaniei 2007.

Raliul Iasului, disputat la sfarsitul saptamanii trecute, a reprezentat ultima etapa a Campionatului de Raliuri al Romaniei.

Desfasurata pe drumuri de pamant de o foarte buna calitate, comparativ cu alte etape de macadam din Romania, competitia a avut o miza importanta: titlul de campion national absolut al CRR.

La finele celor 133 km de proba speciala pe macadam, echipajul Dan Girtofan / Adrian Berghea si-a trecut in cont a treia victorie din acest sezon.

Concurand pe un Subaru Impreza WRX, Girtofan i-a devansat pe Alexandru Pitigoi (Mitsubishi Lancer Evo IX) si pe Daniel Ungur (Subaru Impreza WRX). Lupta pentru titlul national a fost deosebit de tensionata, chiar daca Girtofan pornea cu a doua sansa, avand de recuperat un handicap de 6 puncte fata de Bogdan Marisca.

Liderul clasamentului general a abandonat dupa ce si-a acrosat masina, iar Girtofan a avut mana libera sa castige Raliul Iasului si titlu de campion national, pentru a doua oara in cariera dupa cel reusit in 2004.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru