Designerul care a creat noul logo Dacia a devenit șef la Alfa Romeo

de Paul Cosma
Miercuri, 23.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo anunță că Alejandro Mesonero-Romanos va fi noul său șef de design începând cu 1 iulie. Spaniolul a mai lucrat pentru Seat și Cupra, dar și la Dacia, acolo unde a contribuit la designul conceptului Bigster și a creat noul logo al mărcii românești.

După numai câteva luni petrecute ca designer-șef la Dacia, Alejandro Mesonero-Romanos s-a “transferat” pe aceeași poziție la Alfa Romeo

Constructorul italian anunță că Mesonero-Romanos va fi responsabil de un “refresh” la Alfa Romeo, în cadrul unui proces ce va presupune “electrificarea și modernizarea” brandului cu o istorie de peste 110 ani. 

Spaniolul care a desenat modele precum Cupra Tavascan, Cupra Formentor, a patra generație Seat Leon sau a cincea generație Ibiza și Arona va fi direct subordonat lui Jean-Pierre Ploué, cel care este designer-șef peste întregul grup Stellantis. 

“Venirea lui Alejandro reprezintă o mare oportunitate pentru Alfa Romeo. Este un entuziast al mașinilor și a făcut o treabă extraordinară la Cupra. Suntem nerăbdători să lucrăm cu el,” a declarat Ploué. 

Via Alfa Romeo

Comentarii (1)

  • Alexandru Masoneria-Romana,asta am citit si mi-am luat medicatia.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru