Ediție limitată pentru Alpine A110 S: 300 de exemplare pentru Franța și Marea Britanie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 05.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile prezintă noua ediție specială Alpine A110 S Enstone Edition, care sărbătorește activitatea echipei Alpine în Formula 1. Vor exista doar 300 de exemplare.

În prezent, francezii de la Alpine ocupă poziția a 5-a în clasamentul general pe echipe, în Formula 1. Anul trecut au încheiat sezonul pe locul 4.

Pentru a sărbători activitatea echipei Alpine în Formula 1, constructorul francez de automobile anunță acum o ediție specială pentru modelul A110 S. Aceasta a fost denumită Enstone Edition, după numele localității din Marea Britanie unde își are sediul echipa Alpine F1.

Cum Alpine A110 S este produs la Dieppe, adică în Franța, cele 300 de exemplare ale ediției limitate A110 S Enstone Edition vor fi împărțite între cele două țări.

Toate vine echipate cu jante de 18 inch, frâne Brembo, exterior vopsit în gri mat și un plafon negru. Exemplarele construite pentru Marea Britanie vor avea, de asemenea, steagul Marii Britanii inscripționat pe plafon. Acest detaliu este opțional în Franța.

Pentru interior, Alpine a pregătit o serie de componente din fibră de carbon, confecționate în același loc cu cele utilizate de monoposturile Alpine F1.

Va exista, desigur, o plăcuță înseriată, dar și o pereche de scaune Sabelt.

Ediția limitată Alpine A110 S Enstone Edition este echipată cu un motor de 1.8 litri, care dezvoltă 300 de cai putere. Suficient pentru a atinge 100 de km/h în 4.2 secunde și o viteză de top de 275 km/h, atunci când este bifat și pachetul Aero.

În acest caz, A110 S Enstone Edition pornește de la 85.000 de euro în Franța. Comenzile vor fi deschise în 6 iulie, iar prezentarea va avea loc în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii.

via Alpine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru