Ediție specială Range Rover SV Carmel Edition: disponibilă în doar 17 exemplare

de Tiberiu Safta
Luni, 22.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a lansat o nouă ediție specială pentru Range Rover SV, numită Carmel Edition. Noul model aduce o nuanță de bronz exclusivă, precum și alte elemente specifice. Noul model va fi produs în doar 17 exemplare și costă 345.000 de dolari.

Range Rover SV primește o nouă ediție specială, exclusivă pentru piața din Statele Unite. Noua ediție se numește Carmel Edition și va avea o producție limitată la doar 17 exemplare.

Modelul aduce o vopsea nouă, bronz satinat, fiind o nuanță exclusivă acestei noi ediții. De asemenea, jantele de 23 de inch sunt finisate într-o culoare gri satinată cu accente și inserții din bronz satinat, care se asortează cu vopseaua caroseriei.

Habitaclul conține tema de design SV Signature Suite, cu scaune față îmbrăcate în piele albastră din semi-anilină. Scaunele din spate sunt vopsite într-o culoare chimen. Pasagerii din spate au la dispoziție dotări precum mese și suporturi de pahare retractabile electric și un frigider cu sticlă specială Dartington Crystal.

Plăcuțele din interiorul pragurilor primesc inscripții SV exclusive. Restul habitaclului primește o broderie specială Carmel Edition alături de elemente finisate în alb satinat și comenzi vopsite într-o culoare albă.

Fiind bazată pe modelul SV, noua ediție specială este propulsată de un motor V8 de 4.4 twin-turbo, de 530 de cai putere și 749 Nm.

Noul Range Rover SV Carmel Edition este disponibil pentru membrii Range Rover House. Așa cum spuneam, noua ediție costă 345.000 de dolari și va fi produsă în doar 17 exemplare.

via Land Rover

Comentarii (2)

  • PacMan
    Cum or fi stabilit cifra 17..? de ce nu 15 sau chiar 19.5?
    3 2
  • Twin turbo termic cu probleme de fiabilitate
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru