Feedback

Efectul scăderii vânzărilor: Jaguar Land Rover vrea să concedieze 10% dintre angajații unei fabrici din Marea Britanie

Publicat Miercuri, 22.01.2020
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Efectul scăderii vânzărilor: Jaguar Land Rover vrea să concedieze 10% dintre angajații unei fabrici din Marea Britanie - Poza 1
Jaguar Land Rover a anunțat că va concedia circa 500 de angajați (10% din total) de la o uzină din Marea Britanie, pentru “optimizarea performanței” și pentru “succesul pe termen lung al business-ului”. Măsura vine după ce vânzările JLR au scăzut cu 6% în 2019.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 2019, Jaguar și Land Rover au comercializat împreună 557.706 unități, cu 6% mai puține comparativ cu anul anterior, cauza principală fiind scăderea vânzărilor din China.

Pe fondul acestor rezultate, grupul britanic va lua unele măsuri pentru redresarea situației. JLR a anunțat că va renunța la circa 10% din totalul forței de muncă de la uzina din Halewood, acolo unde sunt produse Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport.

Astfel, aproximativ 500 din cei 4500 de angajați ai fabricii vor fi concediați în urma anunțului companiei.

“Jaguar Land Rover acționează pentru optimizarea performanței, creșterea sustenabilă și protejarea succesului pe termen lung al business-ului,” au transmis reprezentanții JLR.

Via Automotive News


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru