Expoziție de motociclete clasice într-un centru comercial din București

de Bogdan Mirică
Marti, 22.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un centru comercial din București organizează o expoziție moto neobișnuită, care adună pe aleile mall-ului mai multe exemplare moto clasice, cu povești spectaculoase.

Pasionații moto din București au la dispoziție aproape trei săptămâni în care pot vizita o expoziție de modele clasice, chiar în mijlocul Bucureștiului. Ele au fost adunate sub o expoziție denumită „Istorie pe două roți. De la benzină, la electrică”, găzduită de centrul comercial Promenada Mall, în intervalul 14 martie - 3 aprilie.

Cele 17 exponate, dintre care merită amintite exemplare precum Ultima Lyon Type B (din 1920), Zundapp K500 (din 1937), IFA BK 350 (din 1955), Honda CX500 (din 1983) Kawasaki GPZ 500 S (din 1998) și Energica EVA Ribelle Tricolore (din 2022), sunt modele reprezentative pentru un secol de motociclism pe continentul european.

În plus, pentru un aer retro în doi timpi, dar și pentru o lecție de istorie moto românească, în expoziție sunt prezente și motoretele Carpați și Mobra, dar și o motocicletă Jawa asemănătoare celor care se găseau în dotarea Miliției Române înainte de 1989.

În intervalul expoziției, vor exista și tururi ghidate, în care vizitatorii vor afla povestea motocicletelor prezente pe aleile mall-ului.

Joi, 24 martie, ora 11:00 AM, va exista un tur ghidat exclusiv, prezentat și curatoriat de jurnalistul Alin Ionescu, la nivelul 1, zona piațetei H&M.

Comentarii (1)

  • Uite ca Masinistul se da si cu motocicleta
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru