F1 Theme Park in Dubai

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 10.11.2006
Seicii din Dubai nu se dezmint. Acestia vor construi in scurt timp un parc tematic in cvare iubitorii Formulei 1 se vor simti ca pe circuit.

Seicii si oamenii de afaceri din Dubai planuiesc deschiderea unui superparc tematic de Formula 1 in foarte cunoscutul paradis economic din Orientul Mijlociu. Simon Azzam, reprezentantul grupului de investititori locali Union Properties, a semnat ieri un acord cu Bernie Ecclestone, boss-ul Formulei 1, in privinta drepturilor de utilizare a siglei si denumirilor F1 in parcurile de acest gen din toata lumea.

Prima constructie va fi ridicata chiar in Dubai, investitorii publicand deja trei schite ale viitorului amplasament. Proiectul pare promitator si, avand in vedere puterea financiara a locuitorilor Dubaiului, ne asteptam in orice moment la amplasarea unui circuit de Formula 1 in interiorul viitorului parc.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru