Fabricantul berii germane Radeberger oferă ca premiu un Mercedes 280 SL de colecţie

de Bogdan Mirică
Marti, 09.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul berii germane Radeberger Pilsner s-a gândit la un concurs ingenios pentru a lansa produsele sale pe piaţa din America. Germanii oferă ca premiu un Mercedes-Benz 280 SL de colecţie.

Un producător de bere german s-a gândit la o modalitate ingenioasă de promovare a produselor sale pe piaţa din America de Nord. Radeberger Pilsner, o bere despre care cunoscătorii probabil au auzit, vrea să ofere unui american norocos cheile unei maşini de colecţie.

Mai exact, producătorul de bere promite un Mercedes-Benz 280 SL Convertible celor care vor participa la concursul său şi care au, bineînţeles, peste 21 de ani, vârsta legală de la care se poate consuma alcool în Statele Unite.

Urmareste Automarket
Oficialii competiţiei nu au oferit informaţii despre maşină şi despre starea sa, ceea ce înseamnă că premiul cel mare ar putea fi produs undeva între 1963 şi 1971.
Raberger ţine să precizeze că valoarea premiului este estimată la 40.000 de dolari şi că maşina va fi predată în condiţiile în care a fost la rândul ei cumpărată de la colecţionari.

Din numărul mare de participanţi vor fi aleşi doar patru finalişti. Ei vor primi o excursie pentru două persoane la New York, organizată în luna martie a anului viitor, pentru a asista la marea extragere. Unul dintre cei patru va putea pleca acasă cu maşina de colecţie.

via motorauthority

Comentarii (7)

  • Parafrazand bancul ... Eu o masina de asta nu-mi permit, dar o bere tot imi cumpar ! :))
    Serios vorbind ,nu pot decat sa afirm ca la o bere pentru cunoscatori, se potriveste o masina pentru cunoscatori.
    8 1
  • asteptam cu interes premiu si un passat tdi 1.9 vechi, cu capace si bandouri negre, gri nemetalizat, full fara nimica de la ursus, regele berii in Romania.
    7 1
  • Doamne, cat e de frumoasa! Pentru masina asta cred ca as construi un acvariu mobil, ca de scos pe strada nici nu indraznesc sa ma gandesc.
    11 0
  • Gresit, la noi gustul puternic si amarui merge cu un logan diesel :))
    8 1
  • nu domne nu ai dreptate la noi berea e bere doar cand masina nemteasca e masina nemteasca, altfel devenim intelectuali si ce rost mai au semintele si berea. Iar la berile noastre masina melteanului merge la fix ca premiu, deci ori un passat sau golf tdi ori daca nu o skoda tour inaltata, cheala rau cu capace si cu rontaitul specific sub capota condusa subturat si cu o atitudine de familist intelectual, cu ciorapi pana la genunchi, pantaloni scurti si un suport de telefon comunist la brau. Ori e Romanica ori numai e, cikalaca ciki chea.
    5 2
  • @.
    Domnule punct, ai pus punctul pe "i". Aia cu Skoda Octavia Tour cu pachet de meleaguri grele a fost rea de tot. Imaginea melteanului grataragiu care isi umple portbagajul cu bere la pet si merge sa dea foc la padure cu grataru' e pus si simplu magistrala!
    3 0
  • Rog fabrica de bere din Satu Mare sa puna si ea la bataie macar o bicicleta, ca totusi, in 60 de ani de existenta, nu a facut absolut nici o premiere de acest fel...sper sa invete si astia ce inseamna promovarea, ca berea e buna. Am zis!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru