Fiat 500 Repetto: o nouă ediție specială pentru mașina italiană de oraș

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a lansat 500 Repetto, o nouă versiune specială pentru mașina de oraș dezvoltată în colaborare cu producătorul francez de pantofi Repetto.

Fiat 500 este unul dintre modelele care a primit numeroase ediții speciale, iar finalul acestui an aduce încă o noutate în gama constructorului italian.

De data aceasta, Fiat s-a aliat cu producătorul francez de balerini Repetto pentru lansarea 500 Repetto, o ediție specială care se remarcă prin numai câteva elemente distinctive.

Astfel, caroseria a primit un finisaj în nuanța Bordeaux Opera, iar jantele sunt din aliaj și au un design specific. Pentru ca ediția specială să fie identificată și mai ușor pe stradă, pe montantul C a fost inscripționată o balerină în timpul unui dans.

La interior, italienii au optat pentru aceeași nuanță de culoare, în timp ce tapițeria este din piele. Pasagerii se vor putea bucura de o priveliște mai frumoasă datorită plafonului panoramic.

Fiat 500 Repetto este disponibil în două versiuni de motorizare. Prima dintre ele este o unitate cu 4 cilindri de 1.2 litri și 69 de cai putere, disponibilă cu cutie de viteze manuală sau automată, iar a doua este o unitate TwinAir cu doi cilindri care generează 85 de cai putere.

De asemenea, fiecare client al ediției speciale va primi un pachet cadou care include o pereche de balerini, un breloc și un parfum, toate sub brandul Repetto.

Via Fiat

Comentarii (2)

  • Cu siguranță că nu este ultima versiune specială, cântecul de lebădă se lasă asteptat.
    6 1
  • Edikkk
    Fiat 500 este o maşină foarte frumoasă !!

    Sper să existe şi următorii 100 ani!

    Şi a ramas una din foarte puţinele maşini în 2 uşi şi care este eminamente o maşină de oraş.

    VW UP sau Audi A1 mereu au vrut să distrugă Fiat 500 şi e păcat că fără diversitate nu există frumuseţe şi nici concurenţă !!


    Ştiţi doar că germanii doar mimează concurenţa între ei.
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru