Fisichella vrea titlul

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 13.12.2006
Desi a reusit doar o victorie in sezonul trecut in Formula 1, Giancarlo Fisichella spune ca are toate atuurile sa castige sezonul 2007 al Marelui Circ.

Giancarlo Fisichella afirma ca a demonstrat in sezonul de Formula 1 incheiat acum o luna si jumatate ca este capabil sa castige titlul mondial la piloti in anul 2007. Desi italianul a castigat in 2006 o singura cursa (Fernando Alonso, colegul sau de la Renault, adjudecandu-si in acelasi timp sapte), acesta crede ca are mari sanse la titlu.

"Am terminat pe podium de cinci ori in 2006 iar in 2005 am reusit acest lucru de doar trei ori. In plus, am reusit sa aduc cu 25% mai multe puncte. Este un procent de progres foarte mare si intentionez sa il mentin si in 2007, cand vreau sa ma bat pentru titlul mondial", spune Fisichella. Pilotul italian continua: "Stiu ca exista voci care m-au criticat, insa titlul mondial la constructori a fost castigat deoarece performantele mele au crescut in acest an".

Afirmatiile pilotului italian de la Renault vin dupa ce Bob Bell, directorul tehnic al echipei franceze, declara in urma cu cateva zile ca sezonul viitorul va fi unul de "totul sau nimic" pentru pilotul italian de 33 de ani care nu a reusit sa castige niciun titlu mondial pana acum.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru