Fisico la Renault si in 2007

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 15.06.2006
In timp ce marile mutari pentru sezonul viitor de Formula 1 asteapta inca sa fie oficializate, Renault reconfirma pozitia de pilot titular a lui Giancarlo Fisichella.

E oficial: Giancarlo Fisichella va fi pilot la Renault pentru inca un sezon. Italianul a lasat sa se inteleaga acest lucru de ceva vreme, insa lumea motorsportului a asteptat oficializarea retitularizarii sale.

Sosit la echipa franceza in 2005, Fisichella se bucura la acea vreme ca a ajuns in sfarsit la o echipa care ii va permite sa isi atinga obiectivele propuse la inceputul carierei. Este adevarat, nu putem spune ca s-a inselat in privinta echipei, insa randamentul sau a lasat de dorit, pilotul italian fiind mai mereu asezat in umbra colegului sau de echipa, Fernando Alonso. Cu toate acestea, Fisico a reusit sa castige prima cursa la chiar debutul sau pentru Renault, anul trecut, in Australia. Desi a sperat ca sezonul va insemna o batalie asidua cu coechipierul sau, cateva erori, putin ghinion si un parcurs aproape perfect al lui Alonso l-au oprit pe italian din cursa pentru titlul mondial.

In sezonul 2006, Fisichella a reusit sa castige in Malaysia si a dovedit ceva mai multa constanta in evolutii.

In aceste conditii, conducerea Renault a considerat ca italianul ar putea avea un varf de forma in 2007, mai ales in conditiile in care plecarea lui Fernando Alonso la McLaren a fost anuntata deja dinaintea debutului de sezon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru