Fotograful Automarket, autorul imaginilor oficiale Glohh, specialiști britanici în LED-uri auto

de Bogdan Mirică
Miercuri, 07.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ciprian Mihai, fotograful care semnează imaginile testelor Automarket în ultimii șapte ani, colaborează cu mai multe nume din industria auto internațională. După Lorinser și Tata Motors, Ciprian a fotografiat pentru un specialist în LED-uri.

În urmă cu șapte ani, echipa Automarket se lărgea. Aveam primul nostru fotograf dedicat. Ciprian Mihai avea doar 20 de ani și era la început de drum, ca și site-ul pe care obișnuiți să îl citiți acum. Am evoluat împreună, de la una sau două mașini testate pe lună, la câte trei sau chiar patru mașini pe săptămână.

În tot acest timp, Ciprian a crescut calitatea fotografiilor pe care le vedeți pe Automarket. Mai mult, el a reușit să se facă remarcat în comunitatea internațională a fotografilor auto, nu de puține ori fiind inclus în topul celor mai buni.

Pe lângă angajamentul față de Automarket, Ciprian a început să colaboreze cu nume mari din exterior, cum ar fi Tata Motors și tunerul Lorinser. Cea mai nouă colaborare care îi aduce fotografiile într-un comunicat de presă se leagă de britanicii de la Glohh, specializați în producția unor blocuri optice cu lumini LED personalizate. Nu este prima colaborare cu firma britanică, Ciprian fiind fotograful lor și pentru generația anterioară de LED-uri GL-3.

Urmareste Automarket
Noua generație, instalată pe vechiul Range Rover Sport, vine cu o semnalizare dinamică, întocmai ca cea oferită de noile modele Audi.
GL-3 Dynamic este un set de lumini LED care pot fi instalate pe modelele Range Rover Sport produse în intervalul 2005-2013. Iluminarea se face cu ajutorul a 24 de LED-uri, acționate fluent de un microprocesor. Prețul unui sistem Glohh GL-3 Dynamic este de 850 de euro pe piața din Europa.

Ședința foto care a încercat să imortalizeze cât mai bine noile lumini cu LED create de Glohh a avut loc în Dubai, atât în locuri izolate din deșert, cât și în interiorul unor palate celebre. Sesiunea foto a durat cinci zile, iar procesarea a mai înghițit și ea câteva zeci de ore bune.

Comentarii (2)

  • felicitari si la mai mare! Chiar preinzi formele masinilor foarte bine. Poate prea bine cateodata, si nu se vad si unghiurile nereusite ale masinii.
    Poate ar trebui sa faci o sectiune de wallpapere cu unele, cand ai peisaje gen alpi si mai multe masini ...
    7 0
  • Claudiu
    Felicitari, Ciprian! O cariera minunata sa ai!

    @Automarket. Sunteti printre cele mai bune publicatii auto din Romania, dar va rog rezsolvati sistemul de gestiune al albumelor foto.. Pe Chrome, derularea stanga - dreapta cu mouseul, nu functioneaza de mult timp.

    Cheers!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru