Comentarii (4)

  • Un pilot deosebit! Nu de putine ori i-am vazut atitudinea fair-play in timpul curselor si m-a impresionat in mod placut. Un pilot de moda veche cu mult bun simt cum putini sunt pe grila de start actuala.
    7 2
  • Si de asemenea stiu ca Rosberg este primul dusman al fanilor lui Schumacher! Din pacate multi dintre ei nu accepta ca acum Rosberg este mai bun decat multiplul campion. Eu m-am convins.
    4 4
  • @dmd
    Faci greseli!!!
    Deci Schumacher la 42 de ani... Pai si eu daca fug mai repede decat bunicul ar trebui sa ma laud ca l-am intrecut? :))
    Niciodata nu va fi mai bun decat multiplul campion mondial. E imposibil si in plus nu are calitatile necesare. In 2 sezoane Rosberg se va stinge. Va fi un caz Kovalainen... Incompetenta celor de la Mercedes Gp i-au pus in pericol performantele lui Schumacher. Daca Rosberg si Schumacher erau la Red Bull cu siguranta situatia era alta... De fapt, cine e Rosberg? S-a auzit de el, abia cand a revenit Schumacher in F1. S-a auzit de el pentru ca e coleg cu Schumacher, nu ca ar fi mare pilot. Punct.
    0 0
  • PEARSONJeannine28
    answer
    According to my own exploration, thousands of people on our planet receive the home loans at well known creditors. Thus, there is good possibilities to receive a secured loan in every country.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru