Gemballa aduce un Veyron Sang Noir şi un McLaren MP4-12C la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.04.2012
Tunerii de la Gemballa vin cu două supercaruri la cursa de la Nurburgring din campionatul ADAC GT Masters. Pe lângă un McLaren MP4-12C GT3, nemţii aduc şi un Bugatti Veyron Sang Noir, cel din urmă fiind doar un vehicul promoţional.

Gemballa Racing va debuta oficial în competiţii alături de un McLaren MP4-12C GT3. Pe lângă acest McLaren, cei de la Gemballa vin la prima etapă din campionatul ADAC GT Masters, derulată pe circuitul Nurburgring, cu un Bugatti Veyron Sang Noir. Spre deosebire de modelul McLaren, Veyron-ul utilizat de cei de la Gemballa Racing nu prezintă nicio modificare şi nu va fi inclus în competiţie, urmând să fie doar un vehicul promoţional care să atragă atenţia asupra tunerului german.

Singura modificare aplicată Veyron-ului a fost o colantare specială. Aceasta a fost realizată de specialiştii de la Cam Shaft. Aceştia au colantat mai multe supercar-uri de-a lungul timpului, oferind servicii premium clienţilor high-end. În medie, o colantare realizată de Cam Shaft costă 2.667 dfe dolari, dar comenzile speciale, cum este cea din imaginile alăturate, au un preţ multm ai ridicat. 

Echipa Gemballa Racing va concura în campionatul ADAC GT Masters din Germania şi se va lupta cu Echipa Doerr Motorsport, care va alerga tot cu un McLaren MP4-12C, cele două echipe urmând să se întâlnească şi la cursa de 24 de ore de la Nurburgring din luna mai. La nivel european, încă patru echipe vor concura cu modele McLaren MP4-12C în configuraţie de GT3.

Via | GTSpirit

Comentarii (1)

  • bogdan
    Taxi, cheama-ma si voi veniiiii... vorba cantecului. Pe cand varianta cu galben pai pentru taxi??? Nu Uwe Gemballa trebuia omorat ci asta care a avut ideea sa colanteze un Veyron.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru