George Clooney scoate la licitaţie propriul Tesla Roadster pentru a ajuta Sudanul

de Bogdan Mirică
Luni, 06.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Geroge Clooney, una dintre vedetele care s-a bucurat de performanţele lui Tesla Roadster, a decis să scoată la licitaţie modelul electric în scop umanitar.

Urmareste Automarket
George Clooney a decis să facă un nou gest caritabil, fiind de acord să ofere spre licitare propria sa maşină. Este vorba despre un Tesla Roadster cumpărat de actorul american, cu o caroserie de culoare neagră şi un interior bi-color. Exemplarul este printre primele 100 produse de constructorul american şi poartă plăcuţa de identificare cu numărul 008.

Esential 125.000 de dolari ar putea strânge le licitaţie exemplarul Tesla Roadster, deţinut de George Clooney.
Maşina va fi scoasă la licitaţie de casa Gooding & Company, în cadrul Concursului de eleganţă Peeble Beach, programat în 19 august.
Potrivit experţilor, sportiva electrică ar urma să strângă undeva între 100.000 şi 125.000 de dolari, sumă care va fi ulterior donată fundaţiei Satellite Sentinel.

Banii vor fi astfel folosiţi pentru evitarea violenţelor din Sudan, o ţară distrusă de violenţă, pe care George Clooney a vizitat-o deseori.

via autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru