Ghosn: Renault continua in F1

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 01.06.2006
Desi zilele pareau sa ii fie numarate, echipa de Formula 1 a celor de la Renault, actuala campioana mondiala, continua in Campionatul Mondial. Fara Alonso, dar cu sprijinul lui Carlos Ghosn

Carlos Ghosn, presedintele celor de la Renault, a afirmat faptul ca echipa de Formula 1 nu se va retrage din Marele Circ atat timp cat monoposturile albastre castiga curse in Campionatul Mondial. De la venirea lui Ghosn, deasupra echipei franceze au plutit nori de incertitudine, stiuta fiind strategia economicoasa pe care brazilianul o adopta in afacerile conduse de el. In plus, iminenta plecare a lui Fernando Alonso la McLaren a inmultit zvonurile retragerii Renault.

Si totusi, in urma succesului din weekendul trecut de la Monte Carlo, Ghosn a afirmat: “Sunt multe modele care vor veni in urmatorii ani si care vor beneficia in mod sigur de efectul de halo creat de victoriile noastre din Formula 1”. Acest lucru este oarecum normal, avand in vedere faptul ca pilotii echipei sunt prezenti constant la lansarile noilor modele Renault, prin campanii de PR foarte bine gandite.

Mai mult, avarul Ghosn a spus ca echipa va dispune in continuare de fondurile necesare pentru a concura la cel mai inalt nivel.

Ajungand la acest subiect, presedintele Renault si-a permis chiar o mica ironie la adresa concurentilor de la Toyota, afirmand: “Avem cele mai bune rezultate cu unul dintre cele mai reduse bugete...Ar fi fost rusinos daca lucrurile ar fi fost invers”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru