Goodyear este partenerul Cupei României Timişoreana la fotbal

de Mircea Meșter
Luni, 17.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Goodyear şi Federaţia România de Fotbal au anunţat astăzi încheierea unui parteneriat prin care producătorul de anvelope devine unul dintre sponsorii competiţiei.

Biroul românesc al constructorului de anvelope Goodyear a anunţat astăzi încheierea unui parteneriat cu federaţia Română de Fotbal prin care acesta devine unul dintre sponsorii principali ai Cupei României Timişoreana începând cu şaisprezecimile competiţiei. Parteneriatul a fost anunţat astăzi, Goodyear urmând să fie prezent pe toate stadioanele pe care se vor desfăşura meciuri în această competiţie în sezonul în curs.

"Cupa României este o competiţie cu un impact puternic la nivel local. Sprijinind această competiţie în calitate de parteneri oficiali, venim în continuarea interesului companiei la nivelul întregii Europe de a sprijini comunitatea în care distribuitorii noştri autorizaţi îşi desfăşoară zilnic activitatea, deservind-o cu cele mai bune produse şi servicii", spune Ovidiu Bălan, Director General al Goodyear Dunlop Tires România.

ISTORIE BOGATĂ

Urmareste Automarket
Goodyear are o istorie lungă la nivelul partneriatelor cu cele mai importante competiţii sportive la nivel internaţional.
În ultimii 90 de ani, Goodyear a folosit dirijabilele pentru a-şi susţine imaginea pe diferite stadioane ale lumii. Dirijabilul Volunteer a furnizat prima dată unui post de radio local o imagine ca dintr-un ochi de pasăre de la Jocurile Olimpice de la Los Angeles în 1932. Goodyear a coordonat de asemenea transmisiunile TV ale Jocurilor Olimpice de la Los Angeles, Lillehammer, Atlanta, Sydney, Salt Lake City, Torino, Beijing şi Vancouver, în timp ce dirijabilele sale survolează stadioanele la toate meciurile importante din liga americană de fotbal.

În România, Goodyear va fi prezent la toate meciurile Cupei României Timişoreana, pregătind surprize, organizând concursuri şi oferind informaţii tuturor fanilor şi suporterilor fotbalului românesc. La finalul sezonului, Goodyear va oferi două premii speciale pentru Golgeterul Cupei şi pentru Antrenorul Celei Mai Bune Echipe.

via Goodyear

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru