Grand Prix-ul Mediteranei?

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 15.11.2006
Valencia reprezinta principala speranta a Spaniei pentru organizarea unui al doilea Mare Premiu de Formula 1.
Sperantele spaniolilor pentru un al dolea Grand Prix de Formula 1 sunt in continua crestere. Locul ideal care s-ar putea alatura Barcelonei pare a fi Valencia, unde circuitul local gazduieste testele a numeroase echipe de Formula 1, in intersezon.

Orasul Valencia, capitala a regiunii Cominidad Valenciana, a trecut recent printr-o considerabila actiune de refacere si renovare, mai ales in zona portului, pentru a putea gazdui regatta de navigatie cu panze contand pentru Cupa Americii.

Dupa terminarea competitiei, oficialii orasului s-au gandit ca impactul publicitar ar trebui sa fie mentinut in zona, iar solutia gasita a fost gazduirea unui Grand Prix de Formula 1.

Principala problema a spaniolilor vine din faptul ca numarul de curse in Europa este in continua scadere, atat Germania cat si Franta pierzandu-si postura de organizatoare a doua curse de Formula 1. Circuitul din Valencia detine standardele Formulei 1, iar in cazul in care boss-ul Ecclestone ar fi de acord, Valencia ar organiza Marele Premiu de Formula 1 al Mediteranei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru