Gronholm recupereaza

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 21.08.2006
Marcus Gronholm a reusit sa isi adjudece etapa de WRC din tara natala. Finlandezul a recuperat doua puncte, insa Loeb se afla la 31 de lungimi distanta.

Nicio surpriza la finalul etapei din Finlanda a Campionatului Mondial de Raliuri. Asa cum era prevazut, Marcus Gronholm, aflat in weekend de gratie pe traseele sale de casa, a reusit sa se impuna fara probleme. Finlandezul a reusit astfel sa isi adjudece cea de-a patra victorie a sezonului si a sasea in raliul tarii sale natale in ultimii sapte ani.

Sebastien Loeb a terminat al doilea, la fel ca anul trecut, si a reusit astfel al zecelea sau podium al acest sezon de WRC din zece posibile. Avansul alsacianului in clasamentul general scade, insa cu foarte putin, pilotul Kronos Citroen avand inca 31 de puncte in fata principalului sau adversar cu sase etape inaintea finalului de sezon.

Daca totul va merge bine pentru francez, Loeb va fi al doilea pilot al unei echipe private care isi adjudeca titlul mondial, dupa Ari Vatanen in 1981. Urmatoarea etapa a WRC va avea loc peste doua saptamani, in Japonia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru